Køb og handelsvilkår

Senest opdateret den 2. juni 2016
Gyldig fra den 1. januar 2015

1. Afgivelse af ordre
Når du har bestilt et kursus eller andet produkt via vores hjemmeside, sender vi en automatisk bekræftelse. Den er dels kvittering for dit køb og dels en praktisk information om det kursus du deltager på.

2. Aflysning
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning, kan du flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte via det oplyste telefonnummer eller e-mail, hvis der sker ændringer. Københavns Madhus kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt.

3. Forbehold
Københavns Madhus tager forbehold for trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende problemer. Ligeledes tages forbehold for udsolgte kurser og arrangementer; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

4. Priser
Med mindre andet er angivet, er alle priser i Danske Kroner (DKK), inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

5. Betaling
Københavns Madhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, samt EAN (elektronisk faktura).
Vi benytter ePay som betalingsgateway for betaling med betalingskort, og ePay er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse. Data til brug for betalingens gennemførsel er kun bekendt af betalingsudbyderen ePay/Nets. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark.
For betaling via EAN benytter vi DIGITAL CAB og NemHandel. NemHandel er en offentlig udviklet teknologi, der gør det nemt og sikkert at sende elektroniske forretningsdokumenter via Internettet.

6. Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres". Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. www.forbrug.dk.

7. Aldersbetingelse
På madlavningskurser skal børn under 18 år være ledsaget af en voksen. Dog gælder dette ikke ved kurser og arrangementer for børn, herunder kurser i Børnenes Madhus.

8. Behandling af personoplysninger
Personlige oplysninger du afgiver i forbindelse med din bestilling (navn, adresse, e-mail, telefonnr., mv.) anvendes kun i det omfang dette er nødvendigt for gennemførelsen af købet, og oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjemand.

Københavns Madhus
Bastbygningen
Ingerslevsgade 44
1705 København V
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 40 90 91 09